Jul 7, 2023

BVB a stabilit cadrul de tranzacționare aplicabil acțiunilor Hidroelectrica | InvesTenergy

Acțiunile emise de S.P.E.E.H. Hidroelectrica, cu simbol: H2O, se vor tranzacționa, începând cu data de 12.07.2023, prin intermediul sistemului de tranzacționare administrat de Bursa de Valori București, conform următorului cadru de tranzacționare:

▪ prețul de referință utilizat pentru prima zi de tranzacționare, respectiv 12.07.2023, este egal cu Prețul Final de Ofertă: 104 lei/acțiune

▪ acțiunile se vor tranzacționa în următoarele piețe: piața Regular (piața principală, codificată: REGS) și piața Deal (codificată: DEALS)

▪ în data de 12.07.2023, etapa Pre-deschidere a simbolului H2O în piața principală (codificata: REGS) va începe la ora 9:00, față de ora obișnuită, 9:45, în vederea asigurării unui interval de timp mai larg pentru gestionarea unui număr mare de ordine în prima zi de tranzacționare de către Participanții BVB. Orarul celorlalte etape ale sesiunii de tranzacționare va rămâne nemodificat

▪ tranzactionarea acțiunilor se va efectua pe baza mecanismului de întrerupere a volatilității, conform parametrilor și valorilor aferente care se aplică acțiunilor din componenta indicelui BET

▪ valoarea minimă a deal-ului pentru acțiunile respective în piața DEALS: 1.476.000 lei.

Notă:

In baza deciziei Comisiei Indicilor Bursei de Valori Bucuresti din data de 12.05.2023, actiunile companiei Hidroelectrica S.A. sunt incluse in indicii BET, BET-TR, BET-TRN, BET-XT, BET-XT-TR, BET-XT-TRN, BETBK, BET-NG și BET Plus din prima zi de tranzacționare la prețul stabilit în cadrul ofertei publice inițiale.

Acest pret este considerat a fi Pretul Final de Oferta, astfel cum este indicat in notificarea cu privire la anuntarea pretului, diseminata public in Data Alocarii, in baza Prospectului aferent Ofertei publice initiale de vanzare de actiuni S.P.E.E.H. Hidroelectrica.

Sursa: InvesTenergy

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.