Jul 11, 2023

În urma Ofertei, Fondul Proprietatea a încasat venituri brute în sumă de 8.064.301.072 lei (excluzând orice Opțiune de Supra-Alocare), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București. Decontarea tranzacțiilor în legătură cu acțiunile aferente ofertei publice inițiale derulate de Fond în legătură cu acțiunile deținute în Hidroelectica (“Oferta Publică Inițială” sau “Oferta”) s-a finalizat ieri, 10 iulie. Admiterea și începerea tranzacționării acțiunilor Hidroelectrica pe piața reglementată la vedere a Bursei de Valori București vor avea loc in data de 12 iulie 2023. | InvesTenergy

În urma Ofertei, Fondul Proprietatea a încasat venituri brute în sumă de 8.064.301.072 lei (excluzând orice Opțiune de Supra-Alocare), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Decontarea tranzacțiilor în legătură cu acțiunile aferente ofertei publice inițiale derulate de Fond în legătură cu acțiunile deținute în Hidroelectica (“Oferta Publică Inițială” sau “Oferta”) s-a finalizat ieri, 10 iulie.

Admiterea și începerea tranzacționării acțiunilor Hidroelectrica pe piața reglementată la vedere a Bursei de Valori București vor avea loc in data de 12 iulie 2023.

Sursa: InvesTenergy 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.