Feb 14, 2023

Notificare trimisă acum de Electrica Furnizare clienților. Ce se întâmplă cu facturile

Și Electrica Furnizare și-a trimis azi notificări clienților casnici anunțând că facturile pot fi emise cu întârziere, după ce săptămâna trecută Enel anunțase același lucru. Electrica și Enel sunt cei mai mari furnizori de energie electrică din România.

Iată notificarea primtă de un client Electrica Furnizare azi:

“Dragă client,

Lucrăm la optimizarea sistemului informatic de facturare în vederea implementării celor mai recente modificări legislative, motiv pentru care emiterea facturilor poate înregistra întârzieri, atât pentru facturile în format fizic, cât și pentru cele electronice. (…)

Îți mulțumim pentru înțelegere,

Echipa Electrica Furnizare”.

Electrica este asfel al doilea furnizor mare de energie electrică ce își înștiințează clienții că este posibil să ca facturile să fie emise cu întârziere. Săptămâna trec Energie Muntenia trimite în aceste zile clienților din zona Buurești-Ilfov notificări în care îi înștiințează că va emite cu întîrziere factura, din cauza necesității de actualiza sistemele informatice ca urmare a ultimelor schimbări legislative.

Despre situația de la Enel și notificarea respectivă puteți citi aici:

Electrica Furnizare este unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrică din țară, cu peste 3 milioane de clienți,

Sursa: E-nergia

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.