May 4, 2023

Nuclearelectrica: Dan Niculaie Faranga, numit în funcția de Director Financiar pentru un mandat de 4 ani

Dan Niculaie Faranga a fost, numit în funcția de Director Financiar al Nuclearelectrica pentru un mandat de 4 ani.

Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) informează actionarii și investitorii cu privire la numirea, prin Decizie a Consiliului de Administrație, a domnului Dan Niculaie Faranga în funcția de Director Financiar pentru un mandat de 4 ani, începând cu data de 03.05.2023.

Numirea domnului Dan Niculaie Faranga în funcția de Director Financiar, pentru un mandat de 4 ani, s-a realizat ca urmare a derulării procedurii de selecție în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, asistată de un expert independent, potrivit unui comunicat al Nuclearelectrica.

Domnul Dan Niculaie-Faranga are o experiență de peste 20 de ani în poziții de management în domeniul financiar, în industrii precum servicii financiare, dezvoltări imobilare, consultanță, fuziuni și achiziții, precum și în domeniul energetic. În ultimii 9 ani a contribuit la structurarea și derularea unor finanțări complexe pentru proiectele de investiții, fuziuni și achiziții ale SNTGN Transgaz SA și a administrat activitatea subsidiarelor SNTGN Transgaz SA din Republica Moldova.

Dan Niculaie Faranga este licențiat al Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice, al unui curs post-universitar în management bancar și bursier și a absolvit Programul Canadian M.B.A. organizat de University of Ottawa, Ecole des Hautes Etudes Commerciales Montreal și Academia de Studii Economice cu specializarea în Finanțe.

Sursa: Financial Intelligence

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.