Apr 25, 2023

ŞTEFĂNIŢĂ MUNTEANU ESTE NOUL PREȘEDINTE AL DIRECTORATULUI TRANSELECTRICA

Gabriel Andronache a renunţat la funcţia de preşedinte al Directoratului Transelectrica în locul său fiind ales Ştefăniţă Munteanu.

”Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA informează acţionarii şi investitorii că, în conformitate cu atribuţiile sale statutare şi legale, Consiliul de Supraveghere în şedinţa din data de 24 aprilie 2023: a luat act de renunţarea la mandatul de membru provizoriu al Directoratului Companiei şi implicit la funcţia de preşedinte al Directoratului a domnului Gabriel Andronache începând cu sfârşitul zilei de 23 aprilie 2023; a decis alegerea ca preşedinte al Directoratului, denumit alternativ director general executiv sau chief executive officer – „CEO” al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, începând cu data de 24 aprilie 2023, a domnului Ştefăniţă Munteanu, în conformitate cu prevederile art. 23 alin. (1) din Actul constitutiv al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”, informează compania.

Gabriel Andronache a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Sursa: Focus Energetic

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.