Sep 14, 2023

SUSTAINABILITY IN BUSINESS FORUM. FORUM & AWARDS

THE DIPLOMAT – BUCHAREST organizeaza cea de-a a 4-a ediție a SUSTAINABILITY IN BUSINESS FORUM, urmat de  GALA PREMIILOR ÎN SUSTENABILITATE. Evenimentul este dedicat recunoașterii performanței inițiativelor, proiectelor, companiilor și liderilor din companiile ce operează în diversele industrii din România.

Transformarea în ceea ce privește operațiunile de business durabile și sustenabile pentru toate afacerile și segmentele industriale necesită o auto-analiză profundă, resurse financiare, implementarea digitalizării și soluții bazate pe tehnologie. O companie sustenabilă este aceea al cărei scop și acțiuni se bazează în mod egal pe preocupări financiare, de mediu și sociale.

Pe 14 septembrie, vor fi celebrate performanțele companiilor, managerilor, liderilor de opinie și inițiativelor din industriile strategice ce s-au remarcat prin acțiuni eficiente în cele mai presante aspecte ale peisajului economic din România.

Atingerea țintelor propuse de sustenabilitate este prioritară în stabilirea strategiilor de dezvoltare a companiilor și comunităților. Sustenabilitatea are în vedere impactul social, economic și de mediu și implică luarea de decizii cu privire la utilizarea tehnologiei și a practicilor de afaceri care susțin echilibrul ecologic pe termen lung și drepturile omului.

HENRO SUSȚINE ACEST EVENIMENT ÎN CALITATE DE PARTENER

Vă invităm să urmăriți evenimentul LIVE aici: https://www.youtube.com/watch?v=XDBcjSxwJMY

 

 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.