Oct 17, 2023

VIDEO Dragoș ROȘU este Specialistul de la Hidroelectrica premiat la Gala InvesTenergy. “De numele lui se leagă succesul listării la bursă a companiei” | InvesTenergy

La Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor din energie, Dl István-Loránt Anatal, Președintele Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale, Senatul României, a prezentat și premiat pe Dragoș Roșu  – Manager, Departament strategie diversificare afaceri și relația cu investitorii, Hidroelectrica, pentru profesionalism, dedicare și performanță.

“Este o onoare să îl avem coleg pe Dragoș Roșu. Este un om care își urmărește cu încăpățânare obiectivele, muncește foarte mult. De numele lui se leagă, alături de ceilalți membri ai echipei, succesul listării la bursă a Hidroelectrica”, a spus Bogdan Buciu, Consilier al Președintului Directoratului Hidroelectrica.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări, Dragoș Roșu! Respect și prețuire!

Lorant Antal despre Dragoș Roșu: “Sunt foarte onorat să înmânez un premiu unui specialist de profesie economist, absolvent al Academiei de Studii Economice. S-a alăturat echipei Hidroelectrica în anul 2017, cu principalul obiectiv de derulare a procesului de listare al companiei, avand în vedere experiența în piața de capital din România. Încă din studenție a parcurs toate treptele de autorizare necesare derulării activității de servicii de investiții financiare, la scurt timp de la reînființarea Bursei de Valori București în anul 1995. Plecând de la agent de servicii de valori mobiliare autorizat în anul 1996, ASIF în anul 1997, agent de bursă, trader Rasdaq, agent de decontare autorizat SNCDD, trader autorizat de futures and option la BMFMS, consultant de investiții, a lucrat la mai multe SSIF uri printre care Interbrok, Interfinbrok, Finans Securities și Credit Europe Bank. În echipa Hidroelectica s-a integrat rapid preluând în anul 2018 Departamentul de Strategie si Afaceri Corporative și astfel coordonând în principal activitățile de M&A și listare a companiei”.

Sursa: InvesTenergy 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.