Mar 7, 2023

𝐏𝐎𝐋𝐈 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲𝐅𝐄𝐒𝐓- 𝐂𝐮 𝐞𝐧𝐞𝐠𝐢𝐞 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫!

📅 În perioada 9-11 Martie vom participa la 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲𝐅𝐄𝐒𝐓 2023 – eveniment dedicat energiei verzi și sustenabilității organizat de Universitatea POLITEHNICA din București prin Facultatea de Energetică.

🗺 Peste 50 de companii, producători de energie, operatori de rețea, furnizori de energie, furnizori și producători de echipamente și soluții energetice, asociații profesionale, instituții și autorități din educație și de reglementare din domeniul energiei se vor reuni pentru a aduce in atentia publicului ultimele inovatii și perspectivele de viitor privind:
⚡centralele electrice clasice (termoelectrice, hidroelectrice, nuclearoelectrice )
⚡centralele bazate pe surse regenerabile de energie (fotovoltaice, eoliene, microhidrocentrale, ferme marine)
⚡sistemele de transport și distributie a energiei
⚡stocarea energiei
⚡proteția mediului
⚡digitalizarea sectorului energetic.

Zeci de mii de participanți vor avea acces la cele mai noi tehnologii din domeniul energiei nepoluante, precum și la o serie de workshop-uri și conferințe pe teme de interes public.

Vă așteptăm la standul HENRO care va putea fi vizitat în zona expozițională, special amenajată în clădirea Rectorat din campusul Universității Politehnica București (Splaiul Independenței nr 313, sector 6, București).

Pentru mai multe informații referitoare la eveniment accesează link-ul:

https://energyfest.upb.ro/?fbclid=IwAR15gvwpTaxey8H8eAEDSIhjgLdhhySWlLpfLI6QrRQOLMGVVLk72AMix8c

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.