Nov 14, 2022

Bucharest Leaders’ Summit: Emerging Challenges of the Futures

Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică, cu spijinul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, organizează în perioada 1-28 noiembrie 2022 Bucharest Leaders’ Summit: Emerging Challenges of the Futures, reprezentând o parte a proiectului “Împreună protejăm România”.

Summitul își propune ca împreună cu invitații de renume din țară, dar și din străinătate să abordeze teme de interes de actualitate care preocupă întreaga lume, puternic afectată de conflictul ucrainean, dar și de consecințele economice ale perioadei pandemice.

Bucharest Leaders’ Summit: Emerging Challenges of the futures va reuni în București peste 400 de reprezentanți ai principalelor organizații internaționale, personalități ale vieții politice din România, din Uniunea Europeană și din țările nonUE, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, analiști și experți.

Tematicile abordate de-a lungul summitului:

HENRO – Asociatia Producatorilor de Energie Electrica a avut mai multe implicații în cadrul Bucharest Leaders’ Summit: Emerging Challenges of the futures. A fost partener al conferinței ”Securitatea energetică a Europei – dinamica piețelor de energie, petrol & gaze” din data de 9 noiembrie, iar  alte două conferințe au fost moderate cu succes de dna. Silvia Vlăsceanu, director executiv HENRO, respectiv  “Industria în fața provocării creșterii prețurilor la energie” din data de 14 noiembrie  și “Dezvoltarea Durabilă” din 24 noiembrie.

Vă invităm să urmariti inregistrările integrale ale conferintelor

”Securitatea energetică a Europei – dinamica piețelor de energie, petrol & gaze”
https://youtu.be/q3v5BUTi6Ig

“Industria în fața provocării creșterii prețurilor la energie”
https://fb.watch/gNJ6rtbnaV/

“Dezvoltarea durabilă”
https://fb.watch/g_XA_9zX3Q/

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.