May 22, 2023

Bucharest Leaders Summit: The future is now. Perspectives of the aftermath

Capitala este, în această perioadă, punctul de referință pentru dezbaterile centrate pe problemele cele mai arzătoare. Încă de săptămâna trecută a început ”Bucharest Leaders Summit: The future is now. Perspectives of the aftermath”, al 15-lea eveniment din seria ”Împreună protejăm România”.

Începând de joi, 11 mai 2023, timp de două săptămâni, Bucureștiul este punct de referință pentru dezbaterile centrate pe cele mai actuale problematici și direcții în care se îndreaptă omenirea, cu ocazia ”Bucharest Leaders Summit: The future is now. Perspectives of the aftermath”, al 15-lea eveniment din seria ”Împreună protejăm România”.

Summitul are loc în perioada 11-29 mai 2023, sub organizarea Grupului de Presă MediaUno, Institutului Național de Statistică, Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din Guvernul României și Asociației MediaUno, în parteneriat cu Senatul României.

Miercuri, 24 mai a.c., reprezentanți ai autorităților centrale, ai Parlamentului European și național, numeroși parlamentari și personalități de marcă din toate domeniile de activitate se vor  reuni la Conferința dedicată Energiei și care se va desfășura la Senatul României.

Henro susține acest eveniment în calitate de partener.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.