Sep 7, 2022

CAMERA DEPUTAŢILOR: Moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei a fost respinsă

Moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă, miercuri, de Camera Deputaţilor, cu 85 de voturi pentru, 191 de voturi contra şi o abţinere, informează news.ro.

“Atâta ipocrizie cât am văzut astăzi, aici în Parlament, din partea colegilor de la PSD nu încape nici măcar în această Casă a Poporului. Dle Ciolacu, toată vara aţi fost la televizor să-l criticaţi pe Virgil Popescu pentru criza şi dezastrul din Energie şi astăzi aţi votat împotriva moţiunii. Este o ruşine ceea ce faceţi. De fapt, faceţi un spectacol ieftin la televizor şi în spatele uşilor închise vă negociaţi posturi de mii de euro la ANRE. Să vă fie ruşine”, a declarat după vot deputatul USR Cristina Prună.

La rândul lui, liderul AUR, George Simion a spus: “Prin votul vostru, prin decizia de a-l salva pe Virgil Popescu, aţi arătat că sunteţi complici şi sunteţi participanţi la jaful naţional”.

Sursa: Bursa.ro

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.