Feb 14, 2023

Dan Niculaie-Faranga, desemnat Director Financiar provizoriu la Nuclearelectrica | InvesTenergy

Consiliul de Administrație al SN Nuclearelectrica a desemnat, în baza recomandării Comitetului de Nominalizare și Remunerare, pe Dan Niculaie-Faranga în funcția de Director Financiar provizoriu, cu o durată a mandatului de 4 luni, începând cu data de 14.02.2023, anunță SNN.

La Nuclearelectrica, urmează să fie numit un Director Financiar cu un mandat de 4 ani ca urmare a  finalizării procedurii de selecție a Directorului Financiar, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011. Durata mandatului lui Faranga este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni.

Dan Niculaie-Faranga are o experiență de peste 20 de ani în poziții de management în domeniul financiar, în industrii precum servicii financiare, dezvoltări imobilare, consultanță, fuziuni și achizitii, precum și în domeniul energetic.

În ultimii 9 ani a contribuit la structurarea și derularea unor finanțări complexe pentru proiectele de investiții, fuziuni și achiziții ale SNTGN Transgaz SA și a administrat activitatea subsidiarelor SNTGN Transgaz SA din Republica Moldova.

Faranga este licențiat al Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice, al unui curs post-universitar în management bancar și bursierșii a absolvit Programul Canadian M.B.A. organizat de University of Ottawa, Ecole des Hautes Etudes Commerciales Montreal și Academia de Studii Economice cu specializarea în Finanțe.

Sursa: InvesTenergy

 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.