Dec 13, 2022

Decizie. Fondul Proprietatea își vinde imediat participația la OMV Petrom, prin plasament privat | InvesTenergy

Franklin Templeton International Services S.A R.L., în calitate de administrator de fond de investiții alternative și administrator unic al Fondului Proprietatea, anunță demararea unei oferte de plasament privat accelerat privind întreaga sa participație, reprezentând 1.777.067.726 actiuni ordinare (2,8%), deținute de Fond la OMV Petrom S.A., potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori București.

Procesul de plasament va fi demarat imediat, se precizează în informare.

Erste Group Bank AG și SSIF Swiss Capital  vor acționa în calitate de Joint Global Coordinators și Joint Bookrunners, iar Banca Comercială Română și Auerbach Grayson and Company LLC vor acționa in calitate de Joint Bookrunners în cadrul Tranzactiei. Sub rezerva plasarii tuturor actiunilor Petrom in plasamentul privat accelerat si a decontarii aferente a Tranzactiei, Fondul nu va mai detine actiuni la Petrom.

Petrom nu va incasa nicio suma de bani in urma Tranzactiei. Rezultatele Tranzactiei vor fi anuntate in cel mai scurt timp dupa finalizarea procesului de plasament.

Sursa: InvesTenergy

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.