Sep 28, 2022

Doi noi administratori provizorii la Nuclearelectrica: Vasilica Grajdan și Remus Vulpescu | InvesTenergy

Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica a numit provizoriu  doi administratori neexecutivi, pe posturile vacante, anunță SNN. Este vorba despre Vasilica Grajdan și Dumitru Remus Vulpescu.

Conform prevederilor art. 1372 din Legea nr. 31/1990, in caz de vacanta a unuia sau mai multor posturi de administrator, daca prin actul constitutiv nu se dispune altfel, Consiliul de Administratie procedeaza la numirea unor administratori provizorii, pana la intrunirea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor, precizează SNN.

Vasilica Grajdan are o experienta de peste 20 de ani in resurse umane, in medii complexe, multinationale, expertiza in management-ul schimbarii in domeniul resurselor umane, fiind, de semenea, implicata ca administrator in companii care deruleaza proiecte energetice importante.Este licentiata a Facultatii de Economie, Universitatea Transilvania, detine o diploma de master in Management-ul Resurselor Umane, Universitatea Politehnica Bucuresti, o diploma de management, Open University, CODECS Business School si una in Management-ul Resurselor Umane, Chartered Institute of Personnel and Development, Marea Britanie.

Remus Vulpescu are expertiza în guvernanța corporativă, strategii de dezvoltare afaceri, piață și politici energetice, elemente necesare în formularea strategiilor și derularea proiectelor de investiții, armonizare legislativă și organizarea pe principii de eficiență a activității. Este licențiat al Universității București, Facultățile de Drept și de Științe Politice și Administrative. După o carieră juridică de 15 ani ca avocat de business și practician în insolvență, în ultimii 10 ani s-a dedicat management-ului de redresare și restructurare al unor companii mari de stat sau private, fiind și absolvent de Executive MBA al Tiffin University SUA și al Universității București. A ocupat funcții în mediul academic și în administrația publică. Este membru al unor asociații profesionale din domeniul pieței de capital.

Sursa: InvesTenergy

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.