May 18, 2023

Educație financiară pentru dezvoltarea economică și creșterea afacerilor

𝗣𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 „Educație financiară pentru dezvoltarea economică și creșterea afacerilor” a ajuns la Brașov
Evenimentul a fost organizat de Ziarul News în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA și reprezintă un prilej de conștientizare la nivel individual și antreprenorial a nevoii de educație financiară într-o economie aflată într-o dinamică continuă, contribuind la susținerea afacerilor de succes și o mai mare satisfacție pentru toți cei implicați.
Conferința a reușit sa aducă împreuna antreprenori, mediul academic, studenți, Administratie publica, membri ai Parlamentului, organizații patronale și mass-media, cu scopul de a susține și promova nevoia de educație financiară in rândul antreprenorilor prin încurajarea celor mai bune practici in acest domeniu și asigurarea unui dialog constructiv cu toți factorii implicați.
Dna. Silvia Vlasceanu , Director General HENRO – Asociatia Producatorilor de Energie Electrica a participat în calitate de speaker alături de dl. Adrian Vestea, Presedinte CJ Brașov, dna. Anca Dragu, Senatoare a României, Fost Ministru de Finante, dl. Cosmin Roșia, Director General Camera de Comert si Industrie Brasov, dl. Attila Szekely , Direcyor Centrul de Consultanta CCI Brașov, dl. Florin Luca, Director AIPPIMM Brașov, dna, Elena Coanda, Președinte PNFAIMM, dna. Alina PAUL , CEO DO SECURITY, dna, Mihaela Popa, Director Sucursala Brașov Astra Exim Banca Romaneasca, dna. Silvia Iacob, Prodecan Facultatea de Economie Teoretica și Aplicată, Academia de Studii Economice din București, dl. Dorin Saramet , Manager Lingemann Beschaffungssysteme SRL dl. Eleonora ION , Director General NORA Business Consulting, dl. Marian Mirea, specialist in asigurări Groupama, dl. Radu Tanase, Purtător de cuvânt HORA și nu în ultimul rând alături de dl. Eugen Tarnovean, Președinte CPMJ Brașov.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.