Aug 3, 2023

Electrica intră în programul de sprijin al BERD și BVB, pentru îmbunătățirea relației cu investitorii | InvesTenergy

Electrica a fost selectată în noul program de sprijin pentru îmbunătățirea relației cu investitorii și de creștere a lichidității acțiunilor companiilor listate la bursă, dezvoltat de BERD și BVB, potrivit unui anunț al grupului.

Alexandru Chiriță, CEO Electrica, a declarat: „Electrica, unul dintre liderii sectorului energetic, singurul furnizor, producător și operator de distribuție de energie electrică listat în România, lucrează la o nouă strategie corporativă pe termen mediu și lung, care, pe lângă activitățile principale, va fi centrată pe regenerabile și sustenabilitate. Ne dorim ca relația cu investitorii să fie parte integranta din aceasta, cu rol cheie în creșterea valorii de piață a companiei, prin creșterea lichidității și vizibilității în piața de capital. Suntem încântați să avem în acest demers suportul BERD, partenerul nostru încă de la listarea din 2014.”

Mai multe detalii pe: https://www.bvb.ro/AboutUs/MediaCenter/PressItem.aspx?id=5901

Sursa: InvesTenergy

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.