Nov 23, 2022

Enel asigură: Toate activitățile operaționale ale Enel în România vor continua să se desfășoare în mod normal, fără a afecta clienții finali | InvesTenergy

Clienții Enel nu sunt afectați de decizia grupului de a pleca din România, transmite Enel România.

„Toate activitățile operaționale ale Enel în România se desfășoară și vor continua să se desfășoare în mod normal, fără a afecta clienții finali care vor beneficia în continuare de toate serviciile și produsele cu care sunt obișnuiți”, declară reprezentanții Enel în România despre derularea activităților operaționale.

Grupul italian Enel a anunțat oficial exitul din România, în 2023. Anunțul a fost făcut de Francesco Starace, CEO Enel, la “Capital Markets Day”, cu ocazia prezentării strategiei Enel pentru perioada 2023 – 2025.

Evenimentul anual al Enel este în desfășurare și se va finaliza cu o conferință de presă.

În prezentarea Enel se precizează: “Anul de referință al strategiei de eficientizare pe termen lung a grupului este preconizat a fi 2023. În mod specific, activitățile din Europa se vor concentra în jurul Italiei și Spaniei, cu vânzarea activelor din România. În America Latină, Grupul se așteaptă să se retragă din Peru și Argentina”.

Sursa: InvesTenergy

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.