May 10, 2023

Energy CEO Forum & Awards Gala 2023

The Diplomat Bucharest organizează cea de-a XII-a ediție a Energy CEO Forum & Awards Gala, pe 10 mai 2023.

Evenimentul acționează ca o platformă informațională de dialog și schimb de cunoștințe dedicată liderilor, companiilor și managerilor din industrie, cu scopul de a prezenta cele mai recente actualizări și perspectiva transformării sectorului energetic din România.

Cu o tradiție îndelungată începută în 2012, The Diplomat- Bucharest a dezvoltat evenimentul Gala Premiilor într-o platformă mai complexă, prezentând Forumul CEO al industriei energetice, urmat de o festivitate cu premii pentru a evidenția performanța companiilor energetice din România.

Printre membrii juriului care au acordat premiile pentru pentru performanța deosebită de care dau dovadă în activitatea lor a făcut parte și dna. 𝗦𝗶𝗹𝘃𝗶𝗮 𝗩𝗟𝗔̆𝗦𝗖𝗘𝗔𝗡𝗨, Director Executiv HENRO – Asociatia Producatorilor de Energie Electrica 

Gala The Diplomat-Bucharest, ajunsă la cea de-a 12-a ediție, este un eveniment de elită și o platformă de recunoaștere, recompensare și sărbătorire a succesului celor mai proeminente companii, proiecte și persoane care acționează în domeniul energetic din România.

Pe baza informațiilor cercetate riguros și a unui juriu format din nume proeminente din mediul de afaceri, guvern și societatea academică, Gala s-a impus în calendarul de evenimente energetice din România. Mai multe informații despre Agenda evenimentului, speakeri, juriu, puteți afla accesând următorul link: https://energy-ceo-forum-awards.thediplomat.ro/https://energy-ceo-forum-awards.thediplomat.ro/

HENRO susține acest eveniment în calitate de partener.

 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.