Jun 7, 2023

Energy Strategy Summit 2023

Energy Strategy Summit 2023 – un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești care va avea loc în perioada 07-08 iunie 2023.

Pentru al 9-lea an la rând, Energynomics organizează summitul care-i reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, pentru o analiză a strategiilor naționale, europene şi corporative.

Principalul  eveniment al verii  organizat de Energynomics își propune să aducă laolaltă o audiență vastă, care include reprezentanți ai autorităților relevante în industria energetică (Președinție, Parlament, Ministerul Energiei, ANRE, ACROPO și alții), reprezentanți ai conducerii companiilor active în toate sub sectoarele industriei de energie, ai mediului academic, precum și consultanți, asociații profesionale și membri ai sectorului financiar. Lista impresionantă de participanți, reprezentând investitori în domeniul energiei regenerabile, furnizori de servicii și echipamente din domeniu, dar și prezența companiilor stabilite deja pe piață, care au un rol major în transformarea industriei, vor asigura un forum de discuție extrem de interesant și o bună ocazie de relaționare profesională.

𝗛𝗘𝗡𝗥𝗢 𝘀𝘂𝘀𝘁̦𝗶𝗻𝗲 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝗰.

Vă invităm să accesați link-ul pentru mai multe informații AICI 👇
https://www.energynomics.ro/…/energy-strategy-summit-2023/

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.