Oct 9, 2023

EVENIMENT INVESTENERGY

Publicația InvesTenergy, condusă de Cristina Trefaș – Dobre, continuă tradiția și organizează un dublu eveniment marți, 10 octombrie 2023, sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei: Conferința anuală cu tema “Investim și acționăm responsabil în ENERGIE”, ediția a 6-a, și Gala dedicată Specialiștilor „Să punem Oamenii din Energie în Lumină!”, ediția a 3-a.

”Specialiști, oamenii cheie din sectorul energetic, reprezentanți ai Ministerului Energiei, Parlamentului, ANRE, ai universităților și asociațiilor de profil, companiilor din domeniu, investitori, avocați, jurnaliști își dau întâlnire pe 10 octombrie, la Le Chateau – Castelul din inima Bucureștiului, pentru a dezbate împreună cele mai importante teme din energie și, cu mare admirație și prețuire, să punem în lumină specialiștii din energie. O audiență de peste 130 de persoane”, se arată într-un comunicat de presă.

”În plin proces de tranziție energetică, suntem părtași la schimbări majore în plan energetic în întreaga lume și România trebuie să răspundă corespunzător provocărilor și oportunităților. Suntem într-o etapă în care avem provocări noi ce țin de accesul la energie, sărăcie energetică și securitate, cât și de poluare și schimbări climatice. Trebuie să acționăm, motiv pentru care avem nevoie de un dialog constructiv și asumat cu privire la viitor, de o armonizare a deciziilor la nivel national și local și de o implementare imediată a acestora. Deciziile pe care le luăm acum trebuie să fie responsabile, să ajungem la un consens și să nu mai schimbăm atât de des direcția. Prin tema aleasă, ne propunem să continuăm să dezvoltăm un dialog constructiv care să se constituie într-o evaluare realistă a situației actuale din sectorul energetic, cu propunerea unui tratament aplicat cu responsabilitate pentru problemele existente și care să conducă la decizii asumate pentru investiții strategice în energie!”, se mai arată în comunicat.

La evenimente și-au anunțat participarea ministrul Energiei, Sebastian Burduja, președinții comisiilor parlamentare pentru energie Lorant Antal (Senat) și Sandor Bende (Camera Deputaților), președintele ANRE George Niculescu, secretarul de stat Dan Drăgan, directorii generali ai unor dintre cele mai importante companii energetice din țară (Bogdan Badea – Hidroelectrica, Volker Raffel – E.on, Nicolas Richard –Engie, Ondrej Safar – CEZ, Alexandru Chiriță – Electrica, Mihaela Suciu – DEER, Claudiu Crețu – Elcen București etc.), reprezentanți ai unor asociații patronale sau profesionale (Dana Dărăban – ACUE, Laurențiu Urluescu – AFEER) etc.

Partenerii ai evenimentelor sunt Hidroelectrica, Distribuție Energie Electrică România – DEER, E.ON România, PNE, Romgaz, Parapet, ABIEC, Transelectrica, Nyerges & Partners, Rompetrol, Electrica Furnizare, CEZ România, OX2, ACUE, Repom, Electrica, Alive Capital, Engie, Elcen, Delgaz Grid, RWEA, Coalition, Entera.

Partenerii Media ai evenimentului sunt: Focus Energetic, E-nergia.ro, Financial Intelligence, NewsEnergy, Energy Center, Media Uno, The Diplomat Bucharest, Club Antreprenor, Energy Hub, Govnet.

”La conferințele InvesTenergy, punem preț pe energie, mobilizăm excelența, adresăm invitația de a investi inteligent!”, se mai arată în comunicat.

Sursa: Focus Energetic

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.