Oct 10, 2022

ExxonMobil devine Romgaz Black Sea Limited | InvesTenergy

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited se va numi Romgaz Black Sea Limited. „Urmare a deciziilor luate în cadrul şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor S.N.G.N. ROMGAZ S.A. din data 22 septembrie 2022, s-au demarat procedurile de înregistrare la autorităţile competente din Bahamas.

La data de 6 octombrie 2022, au fost primite documentele care confirmă finalizarea procedurilor anterior menţionate. Amintim faptul că schimbarea denumirii companiei ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited în Romgaz Black Sea Limited precum şi modificarea, în consecinţă, a articolului 1 din Actului Constitutiv al ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, a fost aprobată prin Hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor S.N.G.N.

Romgaz S.A. nr. 9/22 septembrie 2022”, a informat compania. Romgaz a finalizat în august preluarea ExxonMobil România, care deţine 50% din perimetrul de gaze de mare adâncime Neptun Deep. OMV Petrom deţine restul de 50% din Neptun Deep şi este operatorul perimetrului.

Sursa: InvesTenergy 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.