Jun 14, 2022

FOREN 2022 – Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est

Foren este un eveniment științific care se bucură de un background solid și de o notorietate remarcabilă în domeniul energiei. Foren este un eveniment de referință pentru specialiștii în energie din Europa Centrală și de Est și are loc o dată la doi ani. Anul acesta Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est – FOREN 2022 se află la cea de-a 16-a ediție și are loc în perioada 12–15 iunie 2022 în complexul Vox Maris Grand Resort Costinești. Forumul este organizat sub auspiciile Guvernului României, cu coordonarea Consiliului Mondial al Energiei și cu sprijinul Comitetelor membre ale CME (CME) din Europa Centrală și de Est.

La acest eveniment vor participa specialiști din partea mai multor organizații, foruri și societăți comerciale reprezentative din țară și din străinatate.
Evenimentul va cuprinde aproximativ 30 evenimente cu teme de mare interes național și internațional, dintre care 4 secțiuni de comunicări științifice cu peste 100 de lucrări, 9 evenimente importante, dintre care: Regional Energy Day, 4 mese rotunde la nivel de Forum (RTF), 3 worshop-uri la nivel de Forum (WF), 10 Mese Rotunde la nivel de corporație (RT), o expoziție internațională cu peste 30 de standuri.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.