May 2, 2022

Forum: Carieră în industria energetică

În perioada 09-14 mai 2022 Asociația Inginerilor Energeticieni și Electricieni (AIEE) împreună cu Universitatea Politehnica din București (UPB) și Facultatea de energetică organizează evenimentul “Forum: Carieră în industria energetică” adresat, în principal, tinerilor ingineri și studenților din domeniul energetic și își propune să ofere informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională ale tinerilor în cadrul companiilor partenere.

Pentru studenți, proaspăt absolvenți sau tineri profesioniști:

O bună planificare pentru a deveni activ în acest sector reprezintă cheia spre o carieră de succes. Participanții vor interacționa cu diverse companii din domeniu și vor purta discuții cu reprezentanți ai acestora. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor putea să aplice pe viitor.

  • Vor participa peste 200 de stundenți și tineri ingineri energeticieni;
  • Vor fi prezente peste 20 de companii participante;
  • Speakerii vor fi managerii companiilor participante, precum și reprezentanții departamentului de HR;
  • Deschiderea evenimentului va fi realizată de către reprezentanții Facultății de Energetică și de către personalități marcante din enegetica românească;
  • În cadrul celor 6 zile tinerii participanți, și nu numai, vor participa la mese rotunde, la prezentări de companii, networking, vizite tehnice etc.

Mai multe detalii despre eveniment, inclusiv formularul de înregistrare sunt disponibile la: https://carieraenergetica.ro/cie2022

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.