Nov 10, 2022

Forumul Internațional “Rolul României în asigurarea securității energetice a Europei

HENRO – Asociația Producătorilor de Energie Electrică în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și EY România organizează forumul international intitulat „Rolul României în asigurarea securității energetice a Europei”.

Avem plăcerea de a vă invita să participați alături de noi la acest eveniment pe data de 17 noiembrie 2022 la CCIR Business Center, Sala Aurel Ghibuțiu.

Preocupările actuale legate de securitatea energetică a Uniunii Europene pun în prim plan eforturile naționale și europene pentru asigurarea de energie sigură, accesibilă și sustenabilă, atât prin diversificarea furnizorilor de gaze naturale și a surselor/ producătorilor de energie electrică, cât și prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și implementarea soluțiilor de eficiență energică.

Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem să abordăm, într-o manieră pragmatică și științifică, problema securității energetice din perspectiva României în vederea identificării unor soluții concrete care, ulterior, să fie înaintate decidenților români.

Forumul internațional „Rolul României în asigurarea securității energetice a Europei” este structurat în 3 paneluri în care se vor aborda tematici precum:

  • Securitatea alimentării cu energie electrică;
  • România: furnizor de securitate în alimentarea cu gaze naturale;
  • Cercetarea în domeniul energetic.

Vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea formularului de înscriere online, până la data de 15 noiembrie a.c:

 

 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.