Jan 27, 2023

Gala Excelenței „Împreună protejăm România”, ediția a III-a

Grupul de Presa MediaUno , Institutul Național de Statistică și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă a organizat săptămâna aceasta 𝙂𝙖𝙡𝙖 𝙀𝙭𝙘𝙚𝙡𝙚𝙣𝙩̦𝙚𝙞 „𝙄̂𝙢𝙥𝙧𝙚𝙪𝙣𝙖̆ 𝙥𝙧𝙤𝙩𝙚𝙟𝙖̆𝙢 𝙍𝙤𝙢𝙖̂𝙣𝙞𝙖”, 𝙚𝙙𝙞𝙩̦𝙞𝙖 𝙖 𝙄𝙄𝙄-𝙖. Evenimentul a fost dedicat dedicat profesioniștilor excepționali, care prin munca și viziunea lor asigură progresul societății.

La sectiunea 𝙀𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚, premiile au fost anuntate de dna. 𝙈𝙞𝙝𝙖𝙚𝙡𝙖 𝙋𝙧𝙪𝙣𝙖̆, Managing Partner la Grupul de Presa MediaUno si înmânate de dna. 𝙎𝙞𝙡𝙫𝙞𝙖 𝙑𝙡𝙖̆𝙨𝙘𝙚𝙖𝙣𝙪, Director Executiv HENRO.

Juriul i-a premiat pe:

  • Dl. 𝙏𝙚𝙤𝙙𝙤𝙧 𝘾𝙝𝙞𝙧𝙞𝙘𝙖, președinte 𝘾𝘼 𝙉𝙪𝙘𝙡𝙚𝙖𝙧𝙚𝙡𝙚𝙘𝙩𝙧𝙞𝙘𝙖 și reprezentant al unuia dintre membrii HENRO, a primit premiul “𝘾𝙤𝙣𝙩𝙧𝙞𝙗𝙪𝙩̦𝙞𝙖 𝙡𝙖 𝙙𝙚𝙯𝙫𝙤𝙡𝙩𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙚𝙩𝙞𝙘𝙞𝙞 𝙣𝙪𝙘𝙡𝙚𝙖𝙧𝙚”.
  • Dna 𝙑𝙚𝙧𝙤𝙣𝙞𝙘𝙖 𝘼𝙣𝙙𝙧𝙚𝙞𝙖𝙨̦, Șef Birou Comunicare, Relații Internaționale și Cooperare, Accesare- Depogaz Ploiești – Promovarea publică a eforturilor de modernizare a industriei de gaze naturale din România
  • Dl 𝘾𝙖̆𝙡𝙞𝙣 𝙑𝙞𝙡𝙩, Consilier Științific Onorific CNR-CME – Implicarea în proiecte de dezvoltare durabilă
  • Dl 𝙁𝙞𝙡𝙞𝙥 𝘾𝙖̂𝙧𝙡𝙚𝙖, director Centrul pentru Energie Regenerabilă & Eficienţă Energetică, Academia Română – Implicarea in proiecte de cercetare privind sursele regenerabile de energie.

HENRO – Asociatia Producatorilor de Energie Electrica a susținut această Gală în calitate de partener.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.