Nov 21, 2023

Gala FOCUS ENERGETIC, 20 de ani de profesionalism

La 20 de ani de la înființarea publicației, FOCUS ENERGETIC a reunit oamenii din energie la o gală de excepție, în care au fost aplaudate și premiate performanțele deosebite ale unor companii, asociații și ale oamenilor dedicați sectorului energetic.

Printre premianți, se numără și Asociația Producătorilor de Energie Electrică – HENRO, reprezentată la Gala FOCUS ENERGETIC de doamna Silvia Vlăsceanu, Directorul Executiv al Asociației.

De asemenea, domnul Ministru al Energiei, Sebastian Burduja, a recunoscut performanțele producătorilor de energie electrică din România, care mențin securitatea aprovizionării cu energie electrică a utilizatorilor, chiar și în condiții provocatoare din punct de vedere meteorologic sau al altor factori. Astfel, domnul Ministru a înmânat premii pentru: Hidroelectrica, reprezentată de domnul Radu Constantin, membru al directoratului; Romgaz, reprezentată de doamna Andreea Negru, Director de Comunicare; Nuclearelectrica și OMV Petrom, reprezentată de doamna Oana Bucur, Director Proiecte Financiare, Strategice și Relatia cu Investitorii.

Ceremonia a continuat cu un premiu special acordat de către domnul Virgil Popescu, Președintele Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic, domnului Bogdan Badea, membru în directoratul Hidroelectrica, pentru succesul listării companiei la Bursa de Valori București.

La mulți ani, FOCUS ENERGETIC, și felicitări pentru organizarea acestei gale !

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.