Jan 11, 2023

GEORGE NICULESCU, NUMIT ÎN COMITETUL DIRECTOR AD-HOC AL UE PENTRU AGREGAREA CERERII ȘI ACHIZIȚIONĂRII ÎN COMUN A GAZELOR

George Sergiu Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost numit de premierul Nicolae Ciucă în calitate de înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii și achiziționării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene.

”Mulțumesc domnului Nicolae-Ionel CIUCĂ, Prim-ministrul Guvernului României și domnului Virgil POPESCU, Ministrul Energiei, pentru încrederea acordată prin desemnarea mea, în calitate de înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii și achiziționării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene. Prin participarea României la acest efort, vom contribui la sporirea solidarității între statele membre, prin coordonarea la nivel european a achizițiilor de gaze naturale și crearea unui cadru pentru implementarea și asigurarea funcționării Platformei Energetice UE pentru achiziția în comun a gazelor natural”, spune George Sergiu Niculescu.

Solidaritatea europeană va rezista în fața provocărilor care exista, iar soluțiile comune vor contribui la redresarea energetică.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.