Jan 12, 2023

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost numit de premier în Comitetul director ad-hoc al UE

George Sergiu Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost numit de premierul Nicolae Ciucă în calitate de înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii şi achiziţionării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene, relatează News.ro.

“Mulţumesc domnului Nicolae-Ionel Ciucă, prim-ministrul Guvernului României şi domnului Virgil Popescu, ministrul Energiei, pentru încrederea acordată prin desemnarea mea, în calitate de înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii şi achiziţionării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene. Prin participarea României la acest efort, vom contribui la sporirea solidarităţii între statele membre, prin coordonarea la nivel european a achiziţiilor de gaze naturale şi crearea unui cadru pentru implementarea şi asigurarea funcţionării Platformei Energetice UE pentru achiziţia în comun a gazelor natural”, a scris pe Facebook George Sergiu Niculescu.

Solidaritatea europeană va rezista în faţa provocărilor care exista, iar soluţiile comune vor contribui la redresarea energetică, adaugă secretarul de stat.

Sursa: Bursa.ro

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.