Oct 5, 2023

GREEN MOBILITY CONFERENCE

The Diplomat-Bucharest, împreuna cu AUTOMOTIVE TODAY, platforma media integrată dedicată exclusiv industriei auto din România, organizează a IV-a ediție a GREEN MOBILITY CONFERENCE.

Conferința își propune să se adreseze întregii comunități GREEN MOBILITY CONFERENCE și reprezentanților industriei auto, furnizorilor de energie electrică și a dezvoltatorilor producătorilor de stații de încarcare. CONFERINȚA DE MOBILITATE ELECTRICĂ reprezintă o platformă ce iși dorește să sublinieze importanța inovațiilor tehnologice, cum ar fi electrificarea, conectivitatea și automatizarea adaptate la noile tendințe de consum. Sesiunea de discuții iși propune să evidențieze principalele evoluții ale proiectelor de e-mobilitate în Romania in 2023.

Reprezentanți ai autorităților, alături de companii, consultanți, alături de furnizori si dezvoltatori de soluții inteligente de energie și echipamente auto, dezvoltatori de soluții de tehnologie avansată cu aplicabilitate în infrastructura urbană, sunt așteptati la un schimb dinamic de idei și noutăti despre provocările și oportunitățile pe care le oferă conceptele de GREEN MOBILITY și SMART GRID.

HENRO susține acest eveniment în calitate de partener.

👉Detalii despre agenda completa pe site-ul https://greenmobility.thediplomat.ro/

👉LIVE ACUM GREEN MOBILITY CONFERENCE 2023
YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=UJS4ByZj4Ak
Facebook – https://www.facebook.com/thediplomatbucharest

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.