Dec 30, 2022

Hidroelectrica continuă să ofere energie la cel mai mic preț din piață. Are o nouă ofertă pentru clienții casnici, din ianuarie 2023. Prețul energiei active pentru o perioadă de 12 luni este 0,280 lei/KWh, valabil pentru contractele încheiate în prima jumătate a anului viitor | InvesTenergy

Hidroelectrica are o noua ofertă de energie pentru consumatorii casnici, valabilă de la 1 ianuarie 2023.

Societatea continuă să ofere energie “la cel mai bun preț din piață”.

Prețul energiei active pentru o perioadă contractuală de 12 luni este 0,280 lei/KWh,valabil pentru contractele încheiate până la  30.06.2023.

Acesta este cu circa 12% mai mare decât cel aplicat în prezent, de 0,25 lei/KWh, care expiră la 31 decembrie, Hidroelectrica fiind în continuare furnizorul cu cel mai mic preț la energie din România.

“Oferta de după 1 ianuarie va fi la cel mai competitiv preț din piață”, declara Bogdan Badea, Președintele Directoratului Hidroelectrica, pentru e-nergia.ro

Prezentăm Oferta Viitor Verde Hidroelectrica:

– 0,28253 lei/KWh (include componenta de achiziție a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea și componenta de furnizare).

Prețul energiei active pentru o perioada contractuală de 12 luni:

0,280 lei/KWh (valabil pentru contractele încheiate până la 30.06.2023).

Pentru vizualizare ofertă, click AICI

Ce oferă Hidroelectrica:

  • Energie verde;
  • Termen de plată relaxat: 45 zile de la emiterea facturii;
  • Comunicare și transmitere sigură a documentelor folosind mijloacele online;
  • Accesibilitate deplină: Furnizare energie electrică în orice locație din România;
  • Corectitudine 100%: garanția că NU există tarife ascunse în contractul de furnizare;
  • Posibilitatea de a introduce indexul autocitit, de a consulta informațiile despre facturi și de a transmite diverse solicitări prin intermediul portalului pus la dispoziție (https://client.hidroelectrica.ro/contractare) precum și telefonic, prin intermediul serviciului de Call Center la numerele de telefon 021 9834, 021 9861;
  • facilitarea relației cu operatorul de rețea în baza mandatului acordat;
  • consultanță în domeniul furnizării energiei electrice.

Prețul energiei electrice

Prețul energiei electrice (include TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28253 lei/kWh; Prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh.

Sursa: InvesTenergy

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.