Sep 28, 2022

Hidroelectrica se pregătește pentru oferta publică de vânzare de acțiuni ale societății deținute de către Fondul Proprietatea. Își face Cameră de Date Virtuale | InvesTenergy

Hidroelectrica se pregătește pentru oferta publică de vânzare de acțiuni ale societății deținute de către Fondul Proprietatea. Își face Cameră de Date Virtuale în vederea realizarii analizei diagnostic juridice, tehnice, economico-financiare și de mediu în cadrul ofertei publice de vânzare de acțiuni emise de către Hidroelectrica.

Un anunt privind achiziția de servicii de organizare si administrare a Camerei de Date Virtuale securizate ce va fi constituită în acest sens, pe perioada unui an, este public. Statul Român s-a angajat, în cadrul PNRR, să listeze Hidroelectrica până la sfârșitul semestrului I 2023. Acționarii Hidroelectrica au aprobat, în data de 31 martie 2022, inițierea listării acțiunilor societății la BVB în urma unei oferte publice a acțiunilor societății deținute de către Fondul Proprietatea. Acționarii Fondului Proprietatea sunt solictați să aprobarea înstrăinarea acțiunilor deținute de Societate în capitalul social al SPEEH Hidroelectrica, reprezentând până la 19,94% din totalul acțiunilor emise de Hidroelectrica. Adunarea Generală Extraordinară și Ordinară ale Acționarilor Fondului Proprietatea va avea loc în data de 15 noiembrie 2022. Fondul Proprietatea și-a propus să finalizeze listarea Hidroelectrica cât mai curând posibil, vizând sfârșitul lunii noiembrie 2022 ca primă fereastră de oportunitate și, dacă nu este posibil, sfârșitul trimestrului I 2023, se specifică în Raportul semestrial.

Sursa: InvesTenergy 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.