Sep 21, 2022

International Gas Conference (RIGC 2022)

Peste 60 de experți de vârf din industrie și reprezentanți de seamă la nivel de guverne, instituții europene, autorități de reglementare în domeniul energiei se vor reuni la București, în perioada , la cea de-a 5-a ediție a Romanian International Gas Conference (RIGC 2022), eveniment anual de referință organizat de Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG) sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei și în parteneriat cu Asociația Internațională a Producătorilor de Petrol și Gaze (IOGP).

În circumstanțele excepționale actuale, ediția din acest an a cărui temă este „Bridge To The Future: From Versailles to Bucharest – Natural gasidge between climate action and energy security” se va concentra pe planul UE de a reduce dependența de importurile rusești de gaze naturale și ce ar putea însemna aceasta pentru sistemul energetic de astăzi și de mâine. Întrucât securitatea energetică și schimbările climatice sunt interdependente, experții de top invitați în calitate de vorbitori vor explora modalitățile în care gazele naturale pot contribui la reducerea emisiilor de carbon și la modernizarea sistemului energetic.

HENRO susține acest eveniment în calitate de partener în cadrul căruia dna. Silvia VLĂSCEANU, director executiv HENRO va modera unul dintre panelurile de astăzi “Is an economic crisis avoidable in times of energy crunch? Is the Romanian regulatory framework fit for purpose?”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă invităm să participați alături de noi la această dezbatere!

Live

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.