May 13, 2022

Membrii HENRO, premiați în cadrul ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA

Membrii HENRO, premiați în cadrul ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA
Nuclearelectrica a fost premiată astăzi, în cadrul celei de-a XI-a ediții a ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA, organizată de The Diplomat, pentru responsabilitatea de care a dat dovadă de-a lungul anului, pentru promovarea performanței în rândul angajaților și, nu în ultimul rând, pentru susținerea tinerelor valori care vor scrie viitorul nuclear. Directorul general al companiei, Cosmin Ghiță, a fost nominalizat “managerul anului”, pentru implementarea unei strategii nucleare orientate către un viitor sustenabil.
De asemenea, compania Hidroelectrica a primit premiul “Energy Champion of the Year” pentru profitabilitatea acesteia și contribuția vitală pe care o are în piața de energie din România.
Nu în ultimul rând, Romgaz a primit premiul “Energy Performer of the Year” pentru pasul important în proiectul Neptun Deep, odată cu preluarea a 50% din acțiunile perimetrului din Marea Neagră și pentru performanța de care dă dovadă în activitatea de producere de gaze naturale.
Doamna Silvia Vlăsceanu, directorul Executiv al HENRO, a făcut parte din juriul ce a acordat premiile pentru pentru performanța deosebită de care companiile din sectorul energetic dau dovadă în activitatea lor.

Procedura de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal solicitate prin intermediul formularului de contact ce se regăsește pe site este detaliată în politica de utilzare a site-ului.