May 13, 2022

Membrii HENRO, premiați în cadrul ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA

Membrii HENRO, premiați în cadrul ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA
Nuclearelectrica a fost premiată astăzi, în cadrul celei de-a XI-a ediții a ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA, organizată de The Diplomat, pentru responsabilitatea de care a dat dovadă de-a lungul anului, pentru promovarea performanței în rândul angajaților și, nu în ultimul rând, pentru susținerea tinerelor valori care vor scrie viitorul nuclear. Directorul general al companiei, Cosmin Ghiță, a fost nominalizat “managerul anului”, pentru implementarea unei strategii nucleare orientate către un viitor sustenabil.
De asemenea, compania Hidroelectrica a primit premiul “Energy Champion of the Year” pentru profitabilitatea acesteia și contribuția vitală pe care o are în piața de energie din România.
Nu în ultimul rând, Romgaz a primit premiul “Energy Performer of the Year” pentru pasul important în proiectul Neptun Deep, odată cu preluarea a 50% din acțiunile perimetrului din Marea Neagră și pentru performanța de care dă dovadă în activitatea de producere de gaze naturale.
Doamna Silvia Vlăsceanu, directorul Executiv al HENRO, a făcut parte din juriul ce a acordat premiile pentru pentru performanța deosebită de care companiile din sectorul energetic dau dovadă în activitatea lor.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.