Dec 19, 2022

Ministrul Economiei, Florin Spătaru: Ministerul Economiei devine autoritate contractantă pentru activitatea de transport a energiei electrice și va avea rol de expropriator în numele statului pentru lucrările de interes național în domeniul transportului gazelor naturale

În ședința de astăzi, Guvernul României a aprobat Ordonanța de Urgență pentru modificarea Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, cu modificările și completările ulterioare și a altor acte normative, potrivit unui comunicat.

O dată cu adoptarea Ordonanței de Urgență pentru modificarea Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, cu modificările și completările ulterioare și a altor acte normative, Ministerul Economiei continuă să alinieze legislația națională la legislația europeană pentru implementarea prevederilor Directivei 2009/72/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 13 iulie 2009 privind normele comune pentru piața internă a energiei electrice și de abrogarea Directivei 2003/54/CE.

Sursa: Financial Intelligence

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.