Feb 27, 2023

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, participă luni şi marţi la reuniunea informală a miniştrilor Energiei şi Transporturilor din statele membre ale Uniunii Europene, care se desfăşoară, la Stockholm

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, participă luni şi marţi la reuniunea informală a miniştrilor Energiei şi Transporturilor din statele membre ale Uniunii Europene, care se desfăşoară, la Stockholm, în Suedia, informează Agerpres.

“Pe ordinea de zi se regăsesc subiecte privind reforma pieţei de energie electrică şi gaze naturale. Aşteptăm să lucrăm cu preşedinţia suedeză pentru a avea un nou design al pieţei de energie şi, totodată, să facem o analiză pentru a găsi scenarii care să prevină posibile crize în domeniul energiei”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Popescu a precizat, într-o declaraţie de presă, că statele membre trebuie să colaboreze pentru a depăşi noi posibile scenarii în domeniul energiei.

“Cred că 2022 a fost un an extrem de dificil şi trebuie să colaborăm pentru a depăşi noi posibile scenarii în domeniul energiei”, a spus ministrul.

Sursa: Bursa.ro

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.