Sep 2, 2022

Noua Ordonanță de Urgență privind măsurile aplicabile clienților finali din piața de energie electrică și gaze naturale a fost publicată în Monitorul Oficial în aceeași zi în care a fost aprobată | InvesTenergy

Ordonanța de Urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 27/2022 privind măsurile aplicabile clienților finali din piața de energie electrică și gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022—31 martie 2023, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul energiei a fost publicată în Monitorul Oficial în aceași zi în care a fost aprobată în ședința de guvern, respectiv 1 septembrie 2022.

Prezentăm noua OUG, așa cum a fost publicată în Monitorul Oficial: 0864Descarcă Guvernul a aprobat noile măsuri pe energie. Perioada plafonării preţurilor la energie și gaze a fost extinsă până la 31 august 2023. Plafonul până la care prețul energiei va fi compensat este mai mic.Toți operatorii din energie vor plăti o contribuție la fondul de tranziție energetică. Tranzacțiile succesive cu energie și gaze „vor fi sancţionate dur”,  ANRE putând aplica o amendă de 5% din cifra de afaceri.

Sursă: InvesTenergy 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.