Oct 19, 2023

PEOPLE EMPOWERING BUSINESS FORUM 2023

Ca urmare a schimbărilor fără precedent din ultimii doi ani în modelele locului de muncă atât pentru angajați, cât și pentru companii, anul acesta a oferit angajatorilor din toate industriile șansa de a analiza mai profund modul în care organizația și echipele lor s-au adaptat la aceste schimbări si se pare ca si anul acesta este un an plin de provocari pentru piata muncii, in contextul intregii economii.

Pentru a evidenția aspectele ce tin de forța de muncă in contextul actual si cerintele  economiei reale, ediția din acest an își propune să expună subiecte legate de puterea leadershipului incluziv, a muncii colaborative, a locurilor de muncă interconectate și a know-how-ului, a managementului inspirațional, a guvernării cu un scop tangibil, precum si implicarea oamenilor în luarea deciziilor organizaționale.

Pentru a evidenția evoluția scenei actuale de business, DIPLOMAT-BUCUREȘTI organizează cea de-a 9-a ediție a PEOPLE EMPOWERING BUSINESS FORUM, ediția 2023, în data de 19 octombrie, la GRAND HOTEL București.

HENRO susține acest eveniment în calitate de partener.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.