Sep 27, 2022

Plenul Senatului a votat proiectul de lege privind aprobarea OUG 119/2022, cu modificări. Vezi raportul comun al Comisiilor de specilitate cu amendamentele adoptate | InvesTenergy

Plenul Senatului a votat astăzi, 27 septembrie, pe repede înainte, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 119/2022 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022 privind măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2023, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul energiei.

Rezultatul votului: 87 senatori au votat ”pentru” şi 35 abţineri. Actul normativ va intra în dezbateri la comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor, care este for decizional. Tot astăzi, în cursul dimineții, Comisia economică, industrii şi servicii și Comisia pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale au acordat, cu majoritate de voturi, raport favorabil cu amendamente OUG 119/2022 privind plafonarea şi compensarea preţurilor la energie electrică.

Plaja de beneficiari cu preţ plafonat pentru consumul realizat până la 31 august 2023 a fost extinsă, potrivit Agerpres. Prezentăm Raportul comun al celor două Comisii de specialitate, cu amendamente admise.

Descarcă documentul 

Sursa: InvesTenergy 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.