Mar 2, 2022

PRIA COMPETITION CONFERENCE cel mai mare eveniment pe teme din domeniul concurenței

PRIAevents și Consiliul Concurenței România organizează PRIA COMPETITION CONFERENCE. Acesta este considerat cel mai important eveniment din România care abordează teme dedicate competiției.
Evenimentul va avea loc pe data de 16 martie 2022, începând cu ora 10 – ora României (GMT+2) și va putea fi urmărit pe Facebook și LinkedIn prin Live Streaming.

În cadrul ediției din acest an vor fi abordate subiecte precum:

  • importanța abordării UE pe subiecte legate de piața concurențială în România;
  • raportul anual al României în domeniul concurenței pentru 2021;
  • concurs imobiliar pentru anul 2022;
  • studii de caz, exemple, analize pentru mai multe sectoare de business: mediu, IT&C, pharma, transporturi, finance&inssuranse, retail, construcții, agricultură și multe altele.

HENRO – Asociația Producătorilor de Energie Electrică, alături de Schoenherr, Popovici Nițu Stoica & Asociații și 360Competition, susține acest eveniment în calitate de partener oficial.
Concurența este un mecanism vital al economiei, iar Consiliile Concurenței din întreaga lume au roluri importante în asigurarea unui mediu concurențial sănătos. Domnul Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței România și dl. Alexander Winterstein, șeful de unitate, DG Concurență/lider de proiect Politica concurenței și Acordul ecologic European au confirmat deja că vor participa.
Acest eveniment susține eficiența, inovarea și reducerea prețurile. Companiile sunt încurajate să furnizeze bunuri și servicii de consum în condiții favorabile pieței. Participanții vor beneficia de audierea noutăților legislative privind concurența, analiză la nivel înalt  și studiile de caz ale celor mai importante investigații de concurență din acest an.
În acest context, PRIAevents și Consiliul Concurenței vă invită, ca întotdeauna, la începutul fiecărui an, să participați la primul eveniment complex dedicat în totalitate competiției.

Vă rugăm să vă înscrieți completând formularul online
https://priaevents.ro/inregistrare-pria-competition-conference-romania-16-martie-2022-ora-1000/.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.