Jun 22, 2023

Pria Renewable Energy Conference

PRIAevents a organizat Pria Renewable Energy Conference  – una dintre cele mai importante platforme de dezbateri despre renewable energy care va oferi o viziune exclusivă pentru întregul lanț valoric al durabilității. Evenimentul este dedicat explorării modului în care putem accelera rapid calea către emisiile nete de dioxid de carbon zero.

Știm cu toții că tranziția energetică în curs ridică provocări existențiale pentru industria energetică din România. Cum putem profita de avantajele pe care le are România, de infrastructura deja creată?

Întregul ecosistem energetic este reconstruit de la zero și, în timp ce tranzția va afecta toate sectoarele de afaceri europene, acțiunile de impact trebuie să înceapă de la toate părțile interesate din domeniul energiei.

Energia regenerabilă si rețelele viitorului sunt termenii pe care ii vom auzi tot mai des. Cum pot contribui companiile din mai multe sectoare la înfăptuirea acestora, companiile energetice existente, companiile care produc cabluri, companiile care se rezumă numai la energie regenerabilă, companiile de iluminat, companiile IT, industria, companiile care produc materiale reciclabile și companiile  de fier si aliajele acestuia, dar și companiile  de consultanță,  băncile, investitorii și nu numai.

Pria Renewable Energy Conference va prezenta modalități de a atenua criza climatică prin soluții de afaceri durabile si tehnologie inovatoare alături de companii globale și regionale, investitori, mediul academic, antreprenori etc.,

Mai multe detalii referitoare la eveniment găsiți AICI: https://lnkd.in/dt9JXi_S

HENRO susține acest eveniment în calitate de partener.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.