May 17, 2022

„PROTECTING EUROPE IN TURBULENT TIMES. BUCHAREST LEADERS SUMMIT: ENDURING POWER OF SOLIDARITY”

„Protecting Europe in Turbulent Times. Bucharest Leaders Summit: Enduring Power of Solidarity” este un eveniment din seria ”Împreună protejăm România” organizat de Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică. Acesta se desfășoară în perioada 16-27 mai 2022, la București.

Evenimentul își propune să reunească în capitala României personalități de primă mărime ale vieții politice și de afaceri din România, Uniunea Europeană și de peste Ocean, reprezentanți ai principalelor organizații internaționale, analiști și experți, reprezentanți ai presei și ai societății civile, pentru a redescoperi valențele solidarității și ale cooperării în construirea pe baze sustenabile a societății post-pandemie.

Succesul de care s-au bucurat evenimentele anterioare ne dă încredere și ne îndeptățește să apreciem că Bucureștiul poate deveni un loc tradițional de întâlnire și dezbatere pentru decidenți, pentru acei lideri care pun lumea în mișcare – atât la propriu, cât și la figurat -, iar evenimentele organizate de Grupul de Presă MediaUno și partenerii săi pot reprezenta acel forum de discuții care să coaguleze și să concretizeze ideile care vor modela viitorul nostru, al tuturor.

HENRO – Asociația Producătorilor de Energie Electrică susține și participă la acest eveniment în calitate de partener.

16 mai: Deschiderea Oficiala, la Palatul Victoria, sala Transilvania si online
17-27 mai: paneluri la Academia Romana – Calea 13 Septembrie nr. 13 si online

Panelul din 18 mai 2022 “𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆, 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻, 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗜𝗻𝗳𝗿𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲, 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 (𝗔𝗶𝗿/ 𝗥𝗼𝗮𝗱/ 𝗥𝗮𝗶𝗹)” fiind  moderat de către doamna 𝗦𝗶𝗹𝘃𝗶𝗮 𝗩𝗹𝗮̆𝘀𝗰𝗲𝗮𝗻𝘂, directorul executiv al 𝗛𝗘𝗡𝗥𝗢.

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.