Oct 20, 2023

Romgaz a înființat Sucursa Buzău – Caragele | InvesTenergy

Consiliul de Administraţie al Romgaz a aprobat înfiinţarea Sucursalei Buzău – Caragele, ce are ca obiect principal de activitate extracţia gazelor naturale, potrivit unei informări a companiei.

„În temeiul prevederilor art. 234 din Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitenţii de instrumente financiare şi operaţiuni de piaţă, SNGN Romgaz SA informează acţionarii şi investitorii asupra faptului că, prin Hotărârea nr. 93/18.10.2023, Consiliul de Administraţie a aprobat înfiinţarea sucursalei de producţie cu denumirea Sucursala Buzău – Caragele, având ca obiect principal de activitate extracţia gazelor naturale”, se spune în informare.

Potrivit directorului general Răzvan Popescu,  Romgaz va continua încă doi ani investiţiile la zăcământul de la Caragele. În următoarele luni va începe săparea de noi sonde de mare adâncime, pentru a vedea „adevărul geologic la nivelul acestui proiect” considerat prioritar de companie.

Sursa: InvesTenergy

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.