Sep 6, 2022

Societatea Naţională Nuclearelectrica lansează Programul de Internship CNE Cernavodă 2022

Societatea Naţională Nuclearelectrica (SNN), compania naţională producătoare de energie electrică, termică şi de combustibil nuclear, lansează Programul de intership CNE Cernavodă 2022, ca parte a brandului de angajator “Nucleu de Excelenţă” şi a strategiei de formare a unei noi generaţii de ingineri, potrivit unui comunicat transmis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, programul oferă un număr de 27 de locuri pentru absolvenţii de studii superioare de licenţă/master, masteranzi în curs, pe următoarele domenii/specializări: Inginerie electrică; Inginerie energetică; Ingineria sistemelor; Calculatoare şi tehnologia informaţiei; Inginerie electronică, Telecomunicaţii şi tehnologii informaţionale; Fizică/Fizică tehnologică/Inginerie fizică; Inginerie mecanică; Economie; Chimie/Inginerie chimică.

“Prin proiectele de investiţii pe care Nuclearelectrica le are, Retehnologizarea Unităţii 1, Proiectul Unităţilor 3 şi 4, dezvoltarea reactoareleor modulare mici, oferim tinerilor din România oportunităţi extraordinare de carieră. Tinerii au ocazia de a se forma şi de a-şi valorifica potenţialul în ţară, într-o companie cu un rol esenţial în asigurarea securităţii energetice a României şi într-o echipă de profesionişti recunoscută internaţional, dornică să împărtăşească din experienţă, să formeze noi profesionişti, să ofere mentorat.

Industria nucleară oferă posibilităţi unice de carieră, dezvoltare continuă, pachete motivante, dar mai presus de toate oferă mândria de a contribui la proiecte cu rol major pentru România. În evenimentele noastre de atragere a tinerei generaţii, am întâlnit tineri inteligenţi, motivaţi, dornici şi capabili să crească şi să lucreze în România. Nuclearelectrica le oferă în România tot ce au nevoie pentru o carieră de succes.”-Cosmin Ghiţă, Director General SN Nuclearelectrica SA.

Programul de internship CNE Cernavodă are ca scop dezvoltarea oportunităţilor de carieră, identificarea, recrutarea şi formarea unei noi generaţii de specialişti în industria nucleară ca parte a strategiei investiţionale până la nivelul anului 2031.

Asigurarea resurselor umane pentru companie prin raportare la proiectele de investiţii pe termen mediu şi lung este o prioritate pentru Nuclearelectrica. Strategia de investiţii a SNN pentru următorii 10 ani are în vederea dezvoltarea a 3 proiecte strategice, retehnologizarea Unităţii 1 CNE Cernavodă, Proiectul reactoarelor 3 şi 4, proiectul reactoarelor modulare mici, în valoare de aproximativ 9 miliarde Euro, iar implementarea programului de internship la CNE Cernavodă contribuie la creşterea unei noi generaţii de nuclearişti, prin atragerea, retenţia şi formarea tinerilor din România, prin valorificarea potenţialului acestora.

Data limită de depunere a dosarelor de candidatură este 12.09.2022, ora 16:00. Probele de evaluare constau în evaluarea dosarelor candidaţilor-probă eliminatorie care constă în analiza informaţiilor cuprinse în CV-ul fiecărui candidat si Interviul profesional-probă la care vor participa doar candidaţii declaraţi admisi pentru interviu.

Programul de internship CNE Cernavoda 2022 incepe la data de 17.10.2022, are o durată de 4 luni, iar programul de lucru este de 40 ore/săptămână sau 20 ore/ săptămână pentru masteranzii în curs. Indemnizaţia lunară brută este de 3925 lei pentru un program de 40 ore/săptămână si 1913 lei pentru un program de 20 ore/ săptămână, se mai arată în comuncat.

Sursa: Bursa.ro

 

 

 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.