Sep 26, 2022

Transelectrica și Federația Sindicatelor din Electricitate Univers au premiat performanțele profesioniștilor la Trofeul Energeticianului – Ediția 2022 | InvesTenergy

Peste 100 de energeticieni din cadrul Transelectrica, din toate unitățile teritoriale, s-au întrecut săptămâna trecută la cea mai importantă competiție profesională din domeniu: „Trofeul Energeticianului” – Ediția 2022.Competiția este dedicată aprecierii și punerii în valoare a performanțelor profesionale ale angajaților Companiei, care prin activitatea lor contribuie zi și noapte la menținerea siguranței în funcționare a Sistemului Electroenergetic Național din România.

După pauza de doi ani din perioada pandemiei, Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica și Federația Națională a Sindicatelor din Electricitate „UNIVERS” au reluat organizarea „Trofeul Energeticianului”, unul dintre cele mai reprezentative concursuri din domeniu, care a avut loc la Buzău (Centrul de Exploatare Ploiești) în perioada 19-23 septembrie 2022.

Trofeul Energeticianului 2022 a adunat cei mai buni experți din arii de specialitate esențiale pentru activitatea de bază a Companiei.

La finalul a patru zile de probe teoretice și practice, la care au concurat aproximativ 100 de specialiști Transelectrica din toată țara, cei mai buni 31 dintre aceștia au ocupat locurile I, II și III, la cele 10 categorii de expertiză (conducere operativă, personal conducere operativă CTSI, personal deservire stații retehnologizate, personal deservire stații neretehnologizate, protecții, sistem SCADA, personal admitere recepții în cadrul lucrărilor în cadrul Liniilor Electrice Aeriene, personal OMEPA, personal buget-finanțe-contabilitate și personal investiții), la care s-a adăugat câștigătorul concursuluifulger. Trofeul Energeticianului Transelectrica – Ediția 2022 a premiat excelența, profesionalismul, buna pregătire și a pus în lumină atuuri profesionale de excepție ale inginerilor tineri și mentorilor din cadrul Companiei care lucrează atât pentru menținerea siguranței Sistemului Energetic Național, cât și pentru dezvoltarea unei infrastructuri de transport al energiei electrice bazate pe digitalizare și tehnologii moderne.

Prin desfășurarea acestei competiții, Transelectrica își propune să promoveze dezvoltarea unei culturi organizaționale performante prin stimularea procesului de învățare și perfecționare continuă în rândul angajaților. Pentru sectorul energetic, misiunea Transelectrica presupune desfășurarea unor activități complexe, care implică un grad ridicat de responsabilitate în ceea ce privește desfășurarea profesiei și buna funcționare a Sistemului Electroenergetic Național. De aceea, standardele de excelență profesională trebuie menținute la cel mai înalt nivel în rândul angajaților, pentru a face față dinamicii evoluțiilor tehnologiei în domeniul energetic.

Sursa: InvesTenergy

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.