Jul 18, 2022

“Trofeul Energeticianului”, ediția a XXIV-a

S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A.Hidroelectrica a sărbătorit “Ziua Energeticianului” în avans! A marcat această zi specială prin reluarea unuia dintre cele mai prestigioase concursuri profesionale din România din sectorul energetic – “𝗧𝗿𝗼𝗳𝗲𝘂𝗹 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗶𝗰𝗶𝗮𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶”.
Cea de-a XXIV ediție a evenimentului s-a desfășurat în perioada 11-15 iulie și a fost găzduită de Sucursala Hidrocentrale Sebeș – Uzina Hidroelectrică Sibiu.
Scopul concursului este de a stimula interesul salariaților în vederea creșterii performanțelor și de a susține dezvoltarea profesională continuă.
S-au înscris 229 participanți din toate sucursalele Hidroelectrica, secții de servicii și reparații hidroenergetice din Hidroserv, și nu în ultimul rând au fost participanți și din rândul Executivului. În faza finală pe țară s-au calificat 42 dintre cei înscriși, iar competitivitatea și excelența au fost răsplătite prin premii substanțiale.
Surpriza plăcută a acestei ediții a fost participarea unui tânăr de 25 de ani, aflat la prima sa participare la “Trofeul Energeticianului”, care a reușit să se califice la etapa pe țară. Cu acest prilej dna. Silvia Vlăsceanu – director executiv HENRO alături de conducerea Hidroelelectrica i-au oferit diploma specială “Cel mai tânăr finalist”.
„Ne bucură să vedem că avem salariați foarte bine pregătiți, și că generațiile tinere vin, de asemenea, din urmă, în forță și cu ambiție.” – a tinut sa precizeze Bogdan Badea, președinte al directoratului S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A.
Hidroelectrica are o preocupare constantă pentru formarea și pregătirea salariaților activi și a potențialilor angajați. De-a lungul timpului s-a împlicat în proiecte de învățământ dual, programe de intership și acordă burse private de studii pentru studenți și elevi.
„Pregătirea personalului este una dintre cele mai rentabile investiții pe care le poate face Hidroelectrica. Faptul că avem în echipa noastră oameni cu calităti profesionale de excepție ne ajută să ne pastrăm poziția de lider pe piața de energie din România și ne îndeamnă să privim cu încredere la proiectele de viitor și la cele pe care le avem în desfățurare. ” – a declarat Bogdan Badea.
Împreună punem în lumină specialiștii din energie!

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.