Oct 11, 2023

VIDEO Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor. Ministrul Energiei Sebastian Burduja l-a premiat și pus în lumină pe Cornel Zeveleanu | InvesTenergy

„Felicit InvesTenergy pentru această Gală dedicată Specialiștilor din sectorul energetic! Este o tradiție, care în România este greu de pornit și susțint în timp. Cu atât mai mult mă bucur că în această sală reuniți vocile cele mai importante din Energie și Oamenii care contează”, a declarat Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, în deschiderea festivității organizată de publicația InvesTenergy.

„Fără Specialiștii din sectorul energetic nu s-ar întâmpla nimic. Oamenii sunt cea mai importantă resursă a țării, a sectorului energetic”, a sublinat ministrul Burduja.

La Gala InvesTenergy, Ministrul Energiei Sebastian Burduja l-a premiat și l-a pus în lumină pe Specialistul Cornel Zeveleanu, pentru profesionalism, dedicare și performanță.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări, Cornel Zeveleanu! Respect și prețuire.

Cornel Zeveleanu are o experiență de 21 de ani în domeniul energiei, parcurgând toate etapele profesionale, de la expert debutant și până la poziția de director general adjunct al structurii de specialitate din cadrul Ministerului Energiei.

A gestionat problematicile din sectoarele gazelor naturale, țițeiului și energiei electrice. A participat activ la demersurile României pentru implementarea celui de-al treilea pachet legislativ din domeniul Energiei al Uniunii Europene în legislația românească, precum și a celorlalte acte normative europene ulterioare acestuia. S-a implicat în demersurile de implementare a legilsației naționale privind concesionarea serviciului de distribuție a gazelor naturale.

A participat la primele listări din domeniul energiei – IPO Transgaz și IPO Nuclearelectrica.

S-a ocupat de operaționalizarea în cadrul ministerului a autorităților competente pentru asigurarea continuității aprovizionării cu gaze naturale, energie electrică, țiței și produse petroliere, în conformitate cu legislația europeană.

A reprezentat ministerul în Grupurile de coordonare din domeniile gazelor naturale, energiei electrice, țițeiului și produselor petroliere, care funcționează la nielul Comisiei Europene, în cadrul Directoratului General pentru Energie. De asemenea, a reprezentat ministerul în relația cu NATO pe subiectele referitoare la reziliența energetică a României;

S-a implicat în înființarea și funcționarea structurii responsabile pentru promovarea și susținerea proiectelor energetice majore românești pentru obținerea statutului de Proiecte de interes comun la nivelul Uniunii Europene in cadrul ministerului.

Este o persoană echilibrată, care ține cont și de nevoile spirituale ale personalității sale, din viața sa nelipsind preocuparea pentru familie, cultură și bună dispoziție. Apreciaza muzica rock, este pasionat de tehnologie si ii place sa petreaca timp de calitate impreuna cu familia si cu prietenii.

Sursa: InvesTenergy 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.