Oct 19, 2023

VIDEO Nicolae COSTIN, Inginer Șef Exploatare, este Specialistul Romgaz premiat la Gala InvesTenergy: “Fără echipă nu vom putea obține rezultate niciodată. Viziunea și echipa fac diferența” | InvesTenergy

La Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor, am pus Oamenii din Energie în Lumină! Andreea Negru, Director de comunicare Romgaz şi preşedinte al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton – ADAA l-a prezentat și premiat pe Specialistul ROMGAZ – Nicolae COSTIN, Inginer Șef Exploatare, pentru profesionalism, dedicare și performanță. “Fără echipă nu vom putea obține rezultate niciodată. Viziunea și echipa fac diferența”, a spus Nicolae Costin, mulțumind  pentru premiul acordat.

Vă invităm să vizionați momentul de festivitate. Felicitări, Nicolae Costin! Respect și prețuire!

Absolvent al Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti în anul 2004, iar din anul 2005 Nicolae Costin s-a alăturat echipei ROMGAZ în cadrul serviciului Tehnologii de Extracție și Inginerie de Zăcământ din cadrul Sucursalei de Producție Mediaș, până în anul 2013. În această perioadă, a participat activ la identificarea problemelor apărute în exploatarea sondelor de gaze cu implementarea și optimizarea tehnologiilor de extracție adecvate, iar pe de altă parte a elaborat numeroase studii de evaluare a resurselor geologiceșsi a performanțelor in exploatare pentru diferite zăcăminte din portofoliul Sucursalei Mediaș. Ca și activitate științifică, a fost coautor al unor lucrări de specialitate publicate în diferite reviste de specialitate, forumuri. În perioada 2013-2014, a fost desemnat shadow manager în cadrul asocierii Romgaz-Schlumberger pentru exploatarea zăcământului Laslău Mare. În perioda 2015-2021, a ocupat poziția de șef proiect reabilitare al unuia dintre cele mai mari zăcăminte pe care Romgaz, Sucursala Mediaș le exploatează. Experiența si expertiza acumulate anterior, dar și sprijinul echipei au adus rezultate considerabile, cel mai simplu cuantificabil fiind creșterea producției cu aproximativ 30%. În perioada 2021-2022, din pozitia de Inginer Sef Exploatare în cadrul Sucursalei de Productie Mediaș și în prezent, din aceeași poziție, dar de aceasta dată în cadrul Sucursalei de Producție Târgu Mureș, Nicolae Costin a avut posibilitatea si oportunitatea extinderii bunelor practici și in cadrul celorlalte zăcăminte.

Sursa: InvesTenergy

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.