Jul 12, 2023

Virgil Popescu: Succesul ofertei Hidroelectrica a arătat că BVB poate absorbi întregul pachet de acțiuni care s-a listat astăzi, cu succes, la București

Statul român și-a dorit ca listarea Hidroelectrica să aibă loc doar pe Bursa de la București și succesul ofertei a arătat că Bursa de Valori București poate absorbi întregul pachet de acțiuni care astăzi s-a listat, cu succes, la București, a declarat astăzi Virgil Popescu, fostul ministru al Energiei, la evenimentul de listare a acțiunilor Hidroelectrica.

Nu trebuie să uităm că statul român și-a dorit ca această listare să aibă loc doar pe Bursa de la București. Am reușit împreună și îi felicit pe toți cei care au avut această încredere, că Bursa de Valori București poate absorbi întregul pachet de acțiuni care astăzi s-a listat, cu succes, la București. Este o fericire pentru noi toți, pentru piața de capital din România să arătăm lumii întregi că BVB este o Bursă solidă, care demonstrează că are capacitatea să absoarbă din ce în ce mai mult capital în România , la București.

Hidroelectrica este perla coroanei, este o companie verde și trebuie să rămână verde, este o companie care a intrat cu succes pe piața de retail într-un moment în care am trecut printr-o criză energetică. Hidroelectrica a protejat populația prin prețuri accesibile ale energiei, dar în același timp a obținut și profit. Pas cu pas și-a modernizat activitatea, și-a pus la punct sistemul informatic și sunt convins că, într-o perioadă foarte scurtă, nu vom mai avea discuții despre transmiterea facturilor”.

Sursa: Financial Intelligence

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.