Jun 8, 2023

WASTE MANAGEMENT FORUM

Tendințele emergente în managementul deșeurilor răspund cererii tot mai mari din partea industriilor pentru operațiuni autonome, digitalizare și durabilitate. Industria automatizează din ce în ce mai mult procese precum sortarea, colectarea și eliminarea deșeurilor. Tehnologiile moderne și disponibile sunt puse în slujba eficientizării proceselor de gestionare a deșeurilor și educația continuă în rândul comunităților sociale dar și în cadrul diferitelor organizații de business și instituționale conduc către schimbarea mentalității colective cu privire la protejarea mediului, eficientizarea costurilor și prezervarea resurselor energetice.

În acest sens, pentru a sublinia evoluțiile și tendințele managementului deșeurilor în România, THE DIPLOMAT-BUCHAREST organizează prima ediție a conferinței dedicate WASTE MANAGEMENT, pe 8 iunie 2023 la București.  

Discuțiile din cadrul conferinței vor pune în lumină stadiul măsurilor și acțiunilor locale referitoare la managementul deșeurilor în România, strategii naționale și locale, identificarea evoluțiilor pentru a oferi o perspectiva actuală a implementărilor concrete și aplicabilitatea principiilor sistemului economic circular, din care face parte managementul deșeurilor.

Evenimentul este sprijinit de:

  • PARTENER STRATEGIC: CERC – COALIȚIA PENTRU ECONOMIE CIRCULARĂ
  • PARTENERI GOLD: ELTEX RECYCLLING, KLARWIN, ANBR
  • PARTENER:  ROMCARBON
  • CU SPRIJINUL: DEPARTAMENTUL PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ GUVERNUL ROMANIEI, CONCORDIA, BRCC – Camera de Comert Romano-Britanica, AHK – Camera de Comert Romano-Germana, HENRO – Asociația Producătorilor de Energie Electrică
  • PARTENERI MEDIA OUTSOURCING TODAY, SUSTAINABILITY TODAY, FINANCIAL INTELLIGENCE, ECONOMISTUL, ROMANIA DURABILA, CLUB ECONOMIC, ZIARUL BURSA

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.