Sep 23, 2023

Zoltan Nagy-Bege și Dumitru Chisăliță, numiți administratori la compania înființată de CEO și Tinmar ce va construi o centrală pe gaze la Turceni | InvesTenergy

Zoltan Nagy-Bege și Dumitru Chisăliță sunt administratorii ai companiei care va construi Centrala În Ciclu Combinat Pe Gaz (CCCG) Turceni, ce a fost înființată de CE Oltenia și Tinmar Energy.

Dumitru Chisăliță, Președintele Asiciației Energia Inteligentă și Zoltan Nagy-Bege, fost vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) au fost numiți administratori ai companiei mixte înființate de Complexul Energetic Oltenia și Tinmar Energy pentru construirea unei centrale pe gaze în ciclu combinat la Turceni, ca parte a planului de restructurare și decarbonare a CE OLtenia, potrivit informțiilor publicate de Profit.ro

Chisăliță și Nagy-Bege, alături de ceillați administrator, au fost numiți în urma unui process de selecție. Chisăliță este administrator neutru, iar Nagy-Bege a fost nominalizat de către Tinmar Energy.  Potrivit Profit.ro, Zoltan Nagy-Bege  reprezintă Tinmar și în Consiliile de Administrație ale celorlalte companii la care societatea lui Tinmar este partener cu CE Oltenia, cu proiecte de parcuri fotovoltaice la Bohorelu, Turceni, Pinoasa și Rovinari.

Sursa: InvesTenergy 

Acest website respectă legislația românească în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.